rólunk


Bemutatkozás


Miért minket válasszon ?

cégünk több éves szakmai tapasztalattal vállalja, egyedi tervezésű medencék teljeskörű kivitelezését, kompletten, az ásatástól, a medence körüli részek kialakításáig. Versenyképes árakon, rövid határidővel.

Tervezés – kivitelezés

Előzetes egyeztetés után, a helyszíni szemlét követően, személyesen, megbeszélésre kerül a medence kialakítása. Itt nagyon fontos megemlíteni, hogy sok esetben vannak felesleges igények, valamint minimális figyelem ráfordítással extra élményeket, kényelmet elérhető építészeti megoldások.

Mi ebben állunk segítségükre, hogy a kicsik és nagyok is egyaránt jól érezzek magukat a medencében, illetve a költséghatékonyság is megmaradjon.

Utómunkálatok

Fontos kihangsúlyozni, hogy az utómunkálatok elvégzéséhez már a legelején érdemes mindent megtervezni,

(peremkövezés, térburkolat, medence fedés, napozó rész, zuhanyzó részek kialakítása)

előre egyeztetéssel, pontosítással, segítséggel, rengeteg későbbi probléma, idegeskedés elkerülhető, cégünk ebben is a legnagyobb szakértelemmel áll rendelkezésükre.

Fóliázás

Napjainkban a medence burkolására leggyakrabban alkalmazott technológia, a medence fóliázása.

A legjobb minőségű fóliákkal dolgozunk, melyekre a gyártó cég 10 év garanciát vállal. Üvegszállal erősített, 1,5mm-es lakozott PVC medence fólia, vegyszer és UV álló tulajdonságainak köszönhetően a legidőtállóbb megoldás.

A színek illetve minták tekintetében a lehetőségek határtalanok.